2010. január 14., csütörtök

Hogyan is lesznek ezek a workshopok?

Azért jó, ha kapok néha visszajelzést, mert ezekből derül ki, mi az, amit nem fejtettem ki elég világosan.
Most a műhelyszermináriumok (műhelyek, workshopok - ez mind ugyanaz) időbeosztásáról fogok röviden értekezni.
2010. május 28-án, pénteken délután, 29-én, szombaton délelőtt és délután, és 30-án, vasárnap délelőtt lesznek a szemináriumok, ez összesen négy, egyenként kétórás blokk. Délelőtt 10-12 között, délután 16-18 óráig zajlanak majd. (A pontos kezdési időpontok még változhatnak, ezt csak irányadónak szántam.)
Kilenc kollégát kértem föl műhelyszeminárium tartására, eddig heten jelezték, hogy vállalják, két válaszra még várok. A felkért szemináriumvezetők annyi alkalmat használnak ki a felkínált blokkok közül, amennyit akarnak, amennyit idejük enged, amennyit témájuk megkíván. Ebből következően lesznek időbeli átfedések, majdnem mindig zajlik majd egyidőben legalább két szeminárium. Ha valaki szeretne járni két vagy több szemináriumra, amelyek között időbeli átfedés van (pl. az egyik péntek délután és szombat délelőtt zajlik, a másik szombat délelőtt és szombat délután), ennek nincs akadálya, csak arra kérlek benneteket, beszéljétek majd meg egyénileg a szeminárium vezetőjével, hogy nem tudtok végig részt venni rajta.
Előzetesen, e-mailben kell majd jelentkezni a szemináriumokra, azután, hogy a végleges program összeáll. A jelentkezéseket az én mailcímemre küldjétek (nadori.lidia@gmail.com), a névsorokat továbbítom a workshopvezetőknek. Erre azért van szükség, mert nekik tudniuk kell, hány fős, milyen összetételű hallgatóságuk lesz. És lesz olyan workshop, amire, ha minimálisan is, de előre kell készülni (ajánlott szakirodalom elolvasásával, rövid szövegrészlet lefordításával - az előadó kérésétől függően).
Természetesen mindenki annyi workshopra jelentkezik, ahányra csak akar, az ésszerűség határain belül. Hogy melyikhez milyen nyelvtudásra van szükség, külön jelezzük majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése